Mätningar kan enbart göras genom att koppla upp en Colourpin mot en smartphone eller surfplatta med NCS+ app. Uppmärksamma att telefonen behöver vara ansluten till internet för att kunna koppla upp din Colourpin.

Om du köper ett abonnemang på NCS+ Pro får du tillgång till NCS+ även i din webbläsare, i vilken du kan se alla matchningar du gjort i NCS+ mobilapp. Webbläsaren uppdateras automatiskt med nya matchningar du gör utan att du behöver ladda om eller lämna sidan.

Läs mer om NCS+ PRO här: Digital Colour in NCS+ – NCS Colour