Om Colourpin inte vill ansluta till din telefon, testa stegen nedan:

1.       Se till att batteriet är helt fulladdat genom att koppla din Colourpin till ett eluttag i en timme

2.      Se till att du har den senaste versionen av Colourpin applikationen nedladdad och installerad på din enhet. Testa annars att ta bort appen och ladda ner den igen.

3.      Starta om din telefon eller surfplatta och gör en återställning av din Colourpin genom att hålla ner knappen ovanpå enheten i minst 15 sekunder.

4.      Stäng av Bluetooth i 5 sekunder på din telefon / surfplatta och sen sätt på det igen.

5.      Sätt på din Colourpin enhet igen.

6.      Sätt igång Colorpin appen och välj ”Anslut enhet” för att koppla enheten till din telefon eller surfplatta.

Obs: Om du använder Android appen, se till att ”platstjänster” är påslaget för att förhindra anslutningsproblem. Om du använder iOS, se till att du har den senaste uppdateringen till iOS installerad.