Hur laddar jag enheten?

För att ladda den fullt, anslut din Colourpin till en micro USB kabel och ladda den ca. 45 minuter. För bästa resultat, anslut den till en väggkontakt.

Hur ser jag batterinivå?

Om du går in under ”Hantera enhet” i appen, så kommer batterinivån visas i procent där. Du kan också trycka på batterisymbolen uppe till vänster i menyn. Beroende på hur mycket man använder den, så håller batteriet för 5000 inskanningar utan att man behöver ladda den.

Hur stänger jag av enheten?

Colourpin stänger av sig själv efter 20-30 sekunder efter att Bluetoothanslutningen har brutits. Om den är ansluten genom Bluetooth kommer den vara igång i 5 minuter innan den stängs av automatiskt.
Om du vill att enheten ska vara igång längre, kan du reglera detta under ”Inställningar” och ”Håll färgskanner vaken”.

Hur ska enheten förvaras?

Colourpin förvaras bäst torrt vid rumstemperatur. Extrem kyla eller värme kan påverka mätnoggrannheten.