Privatkund

Som privatperson kan du enkelt beställa alla våra standardprodukter direkt i vår Shop. När du har lagt alla önskade produkter i varukorgen, godkänner du köpvillkoren och går vidare till kassan.

Slutför steg 1 (Information) – 2 (Frakt) – 3 (Betalning) samt granska ordern innan du slutför köpet. En orderbekräftelse skickas till dig per automatik.

Vid frågor under beställningen, hittar du kontaktinformation längst ner på sidan i kassan eller kontakta oss via info@ncscolour.com så hjälper vi dig!

Vi behandlar din beställning inom 24 timmar vardagar och du mottar ett nytt mejl när din leverans är på väg. För information om leveranstider, läs mer under Hur lång tid tar leveransen.

Jag har redan påbörjat en beställning i varukorgen men glömt skapa ett företagskonto först, hur går jag tillväga?

Om du redan har lagt produkter i varukorgen och gått vidare till kassan utan att först ha registrerat dig som företagskund, behöver du klicka på detta fält som kommer upp i ”Information” steget före du fyller i en mejladress eller andra uppgifter:

Du omdirigeras då till en sida där du fyller i ert momsregistreringsnummer i följande format: SEorganisationsnummerutanbindestreck01

När Momsregistreringsnumret godkänns öppnar formuläret fler fält som ska fyllas i med era företagsuppgifter.

Ett konto skapas upp automatiskt med de uppgifter som fyllts i och ett aktiveringsmail skickas ut till den mejladress som uppgetts.

(Vi rekommenderar att undvika generella mejladresser t ex info@xxx, butik@xx, faktura@xx, osv då en inloggningskod skickas ut till den mejladress du uppger, samt används för all vidare kommunikation för din beställning. Om du ändå väljer att registrera en info@ eller annan generell/delad mejl, försäkra dig först om att du har tillgång till den inkorgen.)

För att fortsätta din beställning efter att du registrerat företagskonto, klicka på varukorgen (ikon uppe i högra hörnet på hemsidan) och logga sedan in med samma mejladress du registrerat på företagskontot när du är tillbaka på ”Information” steget i varukorgen, så uppdateras uppgifterna samt inkluderar momsregistreringsnumret på beställningen. Om du inte loggar in kommer inte den nuvarande beställningens uppgifter att uppdateras!

Betalningsalternativ som erbjuds för alla företagskunder är kreditkort. Du kan i detta steg inte ansöka om att betala med faktura.

För fakturaansökan, läs mer här: ONLINE SHOP – företagskonto

Se även: ONLINE SHOP - Jag har ett användarkonto, men kan inte lägga till momsregistreringsnummer, hur går jag tillväga? (ncscolour.com)