Colourpin II/PRO

• Tillförlitliga resultat på solida färger
  • Används med en smartphone app med färghantering och delningsfunktioner
  • Prisvärd

För mer information, följ länkarna nedan:

Colourpin II

Colourpin PRO

Colourpin II matchar visuell färg med referensbibliotek medan Colourpin PRO matchar den faktiska färgen till referensbiblioteket. Det betyder till exempel att om du har två prover med samma färg men i olika glans så kommer du att matcha samma färg i databasen när du skannar med Colourpin PRO, men med Colourpin II får du olika färger i databasen. Anledningen är att den optiska geometrin är olika mellan enheterna.

Colourpin II har 1000 skanningar-batteri medan Colourpin PRO har 300 skanningar-batteri.

Med NCS Colourpin II behöver du kalibrera vid varje skanning medan NCS Colourpin PRO har ett kalibreringsminne och du behöver bara kalibrera ungefär var 1000:e skanning. En fördel om du använder den ofta.

För Colourpin II är priset lägre än för Colourpin PRO.

Båda apparna NCS+ och Colourpin stöder både Colourpin II och Colourpin PRO. NCS+ -appen innehåller förutom "Jämföra-funktionen" även  designfunktioner och inspirerande färgkollektioner, medan Colourpin-appen i första hand stöder färgmatchning. Båda apparna ger dig information om respektive NCS-betecknig, inkl. översättning till CMYK, RGB, Lab etc. Colourpin-appen stöder översättning från NCS till RAL.

Båda enheterna har "Tri Stimulus XYZ Sensor".

Om du tänker använda enheten ofta, rekommenderar vi NCS Colourpin PRO.

Colour Scan 2.0

• Tillförlitliga resultat på solida färger och mönster
  • Är en fristående enhet, ingen smartphone behövs
  • Robust design

För mer information, följ länk nedan:

Colour Scan 2.0

Vill du veta mer? Kontakta oss på info@ncscolour.com